Necker Belle, яхта - катамаран

Necker Belle е луксозен катамаран
с дължина тридесет и два метра, който целогодишно изпълнява индивидуални плавания и маршрути.
С просторни зони за пасажери и настаняване до 12 гости тази яхта от световен клас е идеална за плаване във чистите води на Карибско море.


Така че независимо дали сте търсачи на адреналин, любители на гмуркане и риболов, или просто обичате да се любувате на слънцето, екипажа на Necker Belle ще направи всичко възможно да се увери, че Вие ще получите едно незабравимо преживяване на борда.


Цени за наемана не Necker Belle
Седмичната такса за наем е в размер на 110,000 USD
валидна през цялата 2014 година
Цените не включват заявено снабдяване на борда
и не са валидни за Коледа и Нова година

За повече информация за тези цени, моля свържете се с нашия екип резервации.
Цените е възможно да се променят по всяко време и да се прилага изискване за минимален престой.

Предварително заявено снабдяване на борда

Това е допълнителна надбавка от около 25 % от цената за наемане, която се начислява към таксата за наем на седмица и покрива разходи като гориво, храна, пристанищни такси, вода и електричество, лично пране, всички провизии, вина, бира, алкохолни и безалкохолни напитки и консумативи за вашето парти на борда.
Към края на Вашето пътуване капитана на яхтата ще Ви представи подробна справка за всички направени разходи и ще имате възможност да разберете дали има сума за доплащане или ще вземете надплатена сума обратно.

Какво е включено в цената за наемане?

Вашето настаняване на борда (моля, свържете се с нас за информация за цени за по-кратки или по-дълги маршрути)
Пералня (без химическо чистене)
Страхотен екипаж

Какво ще можете да правите на борда... и също включено в цената!

Wakeboard с високоскоростна лодка развиваща до 40 възела

Вдигащ адреналина риболов

Потопете се в морето с дългата два метра платформа за гмуркане на задната палуба
Гмуркане с шнорхел за вълнуваща среща с морския живот
Слънчеви бани на предната палуба


Гледайте филми на задната палуба на „лятно кино“

Отпуснете се в салона в компанията на няколко книги, DVD-та или богатата музикална селекция


Какъв е маршрута на круиза?
Necker Belle плава в бистрите води на Карибите през цялата година!
Екипажа определя маршрута единствено според Вашите изисквания, за да можете да достигнете так където искате Вашата почивка да бъде наистина специална


Колко пасажери може да се настанят?
Яхтата може да побере до 12 души.
Necker Belle има четири просторни каюти с капацитет до 8 души. През нощта всеки салон в каютата може да се превърне в едно двойно легло, а останалите двама авантюристи ще имат своето приключение да спят на открито под звездите и прекрасното небе на Карибите в удобната зона за отдих на горната палуба с параван за неприкосновеност на личния живот и приятен нощен сън.

Мога ли да доведа моите деца?

Necker Belle е проектиран да бъде яхта за голямо семейство, така че не е изненада, че децата са добре дошли!
Екипажа на борда ще може да ги научи да ловят риба, да се гмуркат с шнорхел и плавници, има най-различни детски игри и книги. Детските менюта не са никакъв проблем – готвача на борда ще привлече вниманието на децата с вкусни детски храни и закуски по всяко време.


Какво представляват каютите?
С достатъчно пространство на борда за 12 пасажери всеки може да избере някоя от стилните каюти, всяка със собствен санитарен възел, телевизор с плосък екран, DVD и iPod.

Главната каюта предлага зашеметяваща гледка към океана чрез огромни прозорци. Тази стая разполага с достатъчно пространство заедно с удобното двойно легло, самостоятелен санитарен възел с двойна мивка и душ кабина.Две двойни каюти за VIP гости могат да бъдат разположени от двете страни като те са умалена версия на Главната каюта.

Но всеки, който има авантюристичен дух може да пожелае и да прекара нощта на открито на палубата под звездите!


Какво има в каютата ми?
Всички кабини са оборудвани със сейф, бутилирана питейна вода, чехли, луксозна баня, адаптери за електрическите контакти, сешоар, балсам за устни, Necker Belle шапка и голям избор от тоалетни принадлежности.

Има ли климатик?

Да! Всички каюти за гости на борда са оборудвана с климатик, така че спокойно може да настроите температурата към Вашето ниво на комфорт.


Какви са храните и напитките на борда?
Ами... можете да сте сигурни, че готвачът ще получи Вашите аплодисменти след вечеря!
Независимо дали предпочитате официална вечеря или неформална обстановка кухнята на Necker Belle можете да приемете като приоритет. И то независимо дали ще предпочетете омари за обяд или просто да си опечете наденица!
На борда се съхранява колекция от вина в специално помещение с контролирана температура, най-качествените алкохолни и безалкохолни напитки, отличен списък с шампанско!


Какво мога да правя през деня?
На борда има за всекиго по нещо.

На левия борд на палубата има създадена платформа за риболов - ще трябва да се преборите с останалите за място със стол!

За тези, които обичат да се гмуркат, има всички необходими приспособления, както и двуметрова механизирана платформа, с която можете директно да се потопите във водите с цвят на тюркоаз
Necker Belle разполага с високоскоростна лодка за 12 човека и водолазно оборудване за четирима.


За онези, които предпочитат да се насладят на тишината и да се отпуснат спокойно има палуба за слънчеви бани както и хамак между двата корпуса на яхтата. Там със сигурност ще откриете спокойствието и ще се полюбувате на страхотните гледки!


Всеки ли ще може да се гмурка?
Ако пожелаете да използвате оборудването за гмуркане сами ще трябва да имате необходимия сертификат за това.
Но не се притеснявайте, ако не разполагате с подобен сертификат, тъй като на борда има квалифициран експерт по водни спортове, който ще бъде на Ваше разположение.
С експерт придружител позволената дълбочина за гмуркане е 12 метра.
Ако искате да достигнете на по-голяма дълбочина ще имате възможност за ускорен курс, който трае между 2 и 4 дни и ще получите разрешение за това, като всеки желаещ за това трябва да умее да плува добре, да е в добро здраве и да е на възраст над 10 години.


Ще имам ли нужда пари в брой на борда?
Вие със сигурност няма да се нуждаете от пари в брой на борда на Necker Belle,но когато слизате на брега на Карибите ще е добре да имате щатски долари в наличност.


Ще ми е нужна ли виза, за да отида на брега?
Всичко зависи от това къде искате да отидете . По време на резервацията ще обсъдим Вашия маршрут и ще знаете, ако има такива места, които изискват предварително издаване на виза.


Дали и колко трябва, за да се отблагодарите с бакшиш на екипажа (tipping)?
Ако сте дори повече от доволни от обслужването и приятелското отношение на екипажа Вие можете да оставите бакшиш . Обикновено в този сектор е общоприето размера стандартно да е 10 % от цената на плаването , но разбира се, това изцяло зависи от вас и Вие не сте длъжни да го правите!
Ако сте напълно очаровани от плаването можете да се чувствате свободни да предадете плик за капитана в края на круиза, като сумата се разпределя равномерно между всички членове на екипажа и остава напълно конфиденциално.


Всички членове на екипажа на  Necker Belle могат да дават първа помощ и на борда има основно медицинско оборудване, но е препоръчително всеки от гостите да има подходяща медицинска застраховка!


Условия за плащане
За да си осигурите резервация е нужен депозит в размер на 50% от общата цена на круиза. Останалите 50% от цената, допълнителното заплащане за снабдяване на борда и всички необходими такси се заплаща по банков път до един месец преди датата на круиза.

За детайлна информация и запитвания екипа на ChartAir Limited Edition е на Ваше разположение!


Но ако не намирате това, което бихте искали за Вашата неповторима почивка просто попитайте нашия екип за повече информация за луксозни пътувания.


ChartAir Limited Edition е запазена марка за висок клас пътувания и почивки и качеството на услугата се гарантира от ChartAir Богай ООД